Gå direkt till innehåll
Stampen Sports Media och Mynewsdesk lanserar ny golftjänst och utmanar golf.se

Pressmeddelande -

Stampen Sports Media och Mynewsdesk lanserar ny golftjänst och utmanar golf.se

Stampen Sports Media och Mynewsdesk inleder ett samarbete och lanserar golfsajten www.golfing.se. Målsättningen är att vara startplatsen för Sveriges alla golfintresserade och stort fokus ligger på bevakning av den internationella tävlingsgolfen.

 
Det finns 475 golfklubbar i Sverige och under 2013 var det över 473 000 registrerade spelare. Golf.se gör ett bra jobb för golfsverige men vi ser utrymme för en ren medietjänst som har stort fokus på  den mobila upplevelsen och som tillgodoser golfentusiastens behov bättre. En förbundssajt kan inte bedriva debatten i golf Sverige och vi tror även att intresset för tävlingsgolf är större än den bevakning som sker idag, säger Mathias Resare, VD Stampen Sports Media.
 
I samband med lanseringen inleds även ett samarbete med golfprofiler som Lotta Wahlin, Sophie Gustafsson, Mikaela Parmlid och Joakim Sabel som i perioder kommer medverka i Golfing.se expert panel.
 
Golfing.se är till för alla som älskar golf och har hämtat influenser från en mängd nya initiativ på den digitala arenan. Flipboard, Circa och Team Stream Bleach Report för att nämna några och har som mål att ge användaren en snabb överblick över det mest aktuella eller mest populära innehållet inom golf. Under kommande månader sker löpande lanseringar av nya funktioner.
 
Lanseringen sker i samarbete med Mynewsdesk som inom ramen för MyNewsdesk Labs* har utvecklat ett helt nytt och fortfarande konfidentiellt koncept för redaktörer och övriga innehållsproducenter.
 


Ytterligare information:
Mathias Resare, tel 0730-634387, epost: mathias.resare@stampen.com
Peter Ingman, tel 0705 294179 epost: peter.ingman@mynewsdesk.com
 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


*MyNewsdesk Labs är ett fristående initiativ för att främja Mynewsdesks förmåga till innovation och kreativa kommunikationslösningar framöver. I detta projekt samarbetar Mynewsdesk med teknik och mjukvarudesign företaget Putget Development för att skapa morgondagens media. Putget is an international software design agency based in Stockholm, Barcelona and Tallinn.
För mer info se www.putget.net

Stampen Sports Media är det samlade namnet för sportsajterna inom Stampen Media Partner som är ett affärsområde inom Stampen Media Group. www.stampensportsmedia.se

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70