Följ Stampen Media

Göteborgs-Posten ny mediepartner till Way out West

Pressmeddelande   •   Jun 07, 2018 10:43 CEST

Den Lugerarrangerade göteborgsfestivalen Way out West väljer i år Göteborgs-Posten som mediepartner. I en gemensam satsning kombineras Göteborgs-Postens unika ställning som västkustens största mediehus med Way out Wests decennielånga festivalverksamhet i Slottsskogen.

- Göteborgs-Posten är den naturliga mediepartnern för Way out West, som idag är en av de största nöjesarenorna i landet. Vi är särskilt glada att vi har lyckats skapa en samarbetsform där det lokala står i fokus, säger Josefin Meyer, marknadschef på Göteborgs-Posten.

Under den andra helgen i augusti kommer Slottsskogen i Göteborg att fyllas av internationella storakter och en publik som till största delen kommer från västkusten. Göteborgs-Posten kommer att märkas av väl för festivaldeltagarna, bland annat genom en fysisk närvaro på plats på festivalområdet och genom Göteborgs-Postens helhetsbevakning.

-Vi ser oss som en västkustfestival, som har skapat en sådan produkt att besökarna kommer till Göteborg från hela norra Europa. Att Göteborgs-Posten kan västkusten bättre än någon annan tidning är självklart något som vi uppskattar särskilt högt, säger Peter Björklund, Marketing Partnership Manager på Luger.

Detaljerna i samarbetet kommer att utvecklas under sommaren, men klart är att västkustens största festival och västkustens största tidning bägge ser en styrka i partnerskapet.

-Det här handlar om att skapa ett mervärde för bägge parter, säger Josefin Meyer. I slutändan är det såklart festivalbesökarna och tidningsläsarna som vi tror uppskattar våra nya samarbetsformer.


För mer information, kontakta

Daniel Olsson

Kommunikationsansvarig Stampen

daniel.olsson@stampen.com

0763-094 688

Stampengruppen är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com