Gå direkt till innehåll
Emma af Robson föreslås bli ny VD på Familjeliv Media.

Pressmeddelande -

Emma af Robson föreslås bli ny VD på Familjeliv Media.

Emma af Robson förslås att ta över som VD på Familjeliv media. Emma efterträder Ylva Hvarfner som har bestämt sig för att anta nya utmaningar.

Ylva Hvarfner har varit VD för Familjeliv Media i nästan sju år och ska nu börja arbeta med Seabay Capital, som står bakom bland annat shoppingsajten Campadre. På Seabay Capital ska Ylva ansvara för nya strategiska projekt.

–Efter nästan sju år på Familjeliv Media har jag funderat en tid på att anta en ny utmaning och när den här spännande möjligheten dök upp vill jag ta den. Det har varit en rolig och framgångsrik resa och jag känner nu att det är tillfälle att lämna över till någon annan att driva bolaget vidare. Emma känns som helt rätt person för jobbet, säger Ylva

– Ylva har gjort ett fantastiskt arbete och Familjeliv gör sitt bästa resultat någonsin och har dessutom breddat verksamheten mot e-handel och events. Jag vill tacka Ylva för hennes fina insatser och önskar henne lycka till med hennes nya satsningar. Nu går vi framåt och jag har ett stort förtroende för Emma och är övertygad om att hon kommer att ta Familjeliv framåt, säger Martin Alsander, tf VD Stampen Media Group.

Emma af Robson kommer senast från försäljnings- och marknadschefsrollen på Stampen Media Partner och har bakgrund som Försäljningschef från bland annat Metro och DN.
– Det skall bli spännande att sätta mig in i arbetet. Det är en stark organisation med kompetenta och engagerade kollegor och en fantastik affärmodell som jag tar över. Jag ser fram emot att utveckla den vidare, säger Emma af Robson.

Förslaget är att Emma tillträder tjänsten så snart som möjligt. Emma kommer att fortsätta arbeta med vissa projekt inom Stampen Media partner såsom Marknadschefsindex och expertgruppen Fuel.


För frågor kontakta
Emma af Robson 0729-694828 eller Martin Alsander 0709-242034


Ämnen


Stampen Media Partner är ett affärsområde inom Stampen Media Group med fokus på tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv Media, Stampen Sports Media, Devote, Rodeo, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo. Som företagsgrupp strävar vi att göra företag och varumärken konkurrenskraftiga i ett nytt marknadsföringslandskap genom att skapa mediekoncept som engagerar.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70