Följ Stampen Media

Pressmeddelanden

Han blir GP:s nya sportchef

Han blir GP:s nya sportchef

Pressmeddelanden   •   Jan 13, 2021 13:15 CET

Under hösten har Göteborgs-Posten värvat flera nya journalister och nu är det klart att Joakim Magné blir GP:s nya sportchef. - Jag är så glad för den här rekryteringen, Joakim är som klippt och skuren för den här rollen säger GP:s chefredaktör Christofer Ahlqvist.

Test Aw

Pressmeddelanden   •   Jan 13, 2021 08:10 CET

xx

GP:s rekryteringar i Stockholm klara

Pressmeddelanden   •   Dec 09, 2020 13:31 CET

År 2020 går mot sitt slut och Göteborgs-Posten kan summera att både antalet läsare och prenumeranter ökat kraftigt. Det är en av många anledningar till att vi fortsätter att satsa. Nu är det klart vilka personer som kommer att utgöra GP:s nya Stockholmsredaktion.

Stampen Media startar ny tidning – och ökar frekvensen på flera titlar

Pressmeddelanden   •   Nov 16, 2020 10:05 CET

Stampen Media fortsätter satsa med start av en ny tidning och frekvensökning på flera titlar. Under 2021 kommer Kungsbacka-Posten och Mölndals-Posten att utökas från utgivning en dag till tre dagar per vecka. Frekvensökningen sker via prenumererade e-tidningar. Samtidigt återuppstår Partille Tidning som en prenumererad tredagars e-tidning.

Stampen Media redovisar en vinst på 38 (10) miljoner tredje kvartalet

Pressmeddelanden   •   Nov 05, 2020 07:34 CET

Stampen Media gör en vinst (ebitda) på 38 miljoner i tredje kvartalet. Det är en förbättring med 28 miljoner mot samma period 2019.

GP startar redaktion - i Stockholm

Pressmeddelanden   •   Okt 20, 2020 10:02 CEST

Sedan 2017 har GP konsekvent satsat på det redaktionella innehållet och har nyanställt fler än 30 journalister. Nu fortsätter satsningen när tidningen utökar redaktionen och startar en Stockholmsredaktion med tre reportrar.

Wallstreet Media i stor kampanj: Rebussar

Wallstreet Media i stor kampanj: Rebussar

Pressmeddelanden   •   Okt 06, 2020 09:34 CEST

Wallstreet Media i stor kampanj: Gör reklam för reklam på bussar och spårvagnar Under vecka 41 släpper Wallstreet Media en kampanj under namnet ”Rebussar” tillsammans med reklambyrån Linderoths. Syftet är att få mediabranschen att återupptäcka trafikreklamens kreativa uttrycksmöjligheter och samtidigt ge göteborgarna något att fundera på.

Anna Larsson ny säljdirektör lokala mediehus på Stampen Media

Anna Larsson ny säljdirektör lokala mediehus på Stampen Media

Pressmeddelanden   •   Okt 05, 2020 10:04 CEST

Stampen Media rekryterar Anna Larsson till rollen som säljdirektör lokala mediehus.

SVT visar GP:s dokumentär ”Hundra dagar” om coronapandemin

SVT visar GP:s dokumentär ”Hundra dagar” om coronapandemin

Pressmeddelanden   •   Sep 25, 2020 13:54 CEST

I hundra dagar följde GP:s Karin Jansson sex personer vars liv på olika sätt påverkats av den rådande coronapandemin. I september hade dokumentären ”Hundra dagar” premiär på gp.se och nu står det klart att den även kommer visas på SVT.

Premiär för GP:s unika coronadokumentär

Premiär för GP:s unika coronadokumentär

Pressmeddelanden   •   Sep 08, 2020 14:56 CEST

2020 såg ut att bli ett år som alla andra, men coronaviruset förändrade allt. I en stor dokumentärsatsning berättar nu Göteborgs-Posten historien om coronavåren genom sex personers liv. I ”Hundra dagar” får vi följa dem på deras resa genom pandemin, där det otänkbara blir verklighet och allt sätts på spel.