Följ Stampen Media

Wallstreet Media rekryterar försäljningschef till Stockholm

Nyhet   •   Apr 26, 2016 10:01 CEST

Vid årsskiftet kom beskedet att Wallstreet Media tog hem SL-upphandlingen för reklamutrymmen inuti och utanpå 2 200 bussar i Stockholms län med start januari 2017. Nu har Wallstreet rekryterat Regina Pettersson till rollen som försäljningschef för bolagets kontor i Stockholm. Hon kommer från en roll som försäljningschef på Jernhusen och tillträder på Wallstreet i början av juni.

Regina Pettersson har en gedigen erfarenhet i branschen, innan rollen som försäljningschef på Jernhusen har hon bland annat haft säljuppdrag inom Egmont Tidskrifter och varit delaktig i uppbyggnaden i JC Decaux reklamförsäljning på flygplatser runt om i Sverige.

- Jag är glad att ha Regina ombord. Hon är en nyckelrekrytering för oss och kommer kunna bidra mycket med sin energi, kunskap och det nätverk hon byggt upp i branschen, säger Jonas Stendahl vd Wallstreet Media.

SL-uppdraget innebär närmast en fördubbling av Wallstreets verksamhet, som tidigare främst varit koncentrerad till Göteborg.

- Jag ser en spännande utveckling i Wallstreet Media. Mitt fokus blir att rusta Stockholmskontoret för SL-uppdraget. Redan från start är jag på jakt efter fler säljare som vill vara med på vår resa. Potentialen i trafikreklam och det ökande kollektiva resandet ligger mig varmt om hjärtat och jag kommer också fokusera på att få annonsörerna att tänka nytt och kreativt, säger Regina Pettersson.