Följ Stampen Media

Wallstreet Media tog hem SL-upphandling

Pressmeddelande   •   Jan 11, 2016 16:00 CET

SL har lämnat tilldelningsbeslut i den stora upphandlingen för reklamutrymmen i Stockholms läns kollektivtrafik. Wallstreet Media med rötterna i Göteborg är en av de stora vinnarna som fått kontrakt på de två områden som bolaget lämnade in anbud lämnades in för - annonsytor inuti och utanpå bussar. Kontraktet sträcker sig över 9 år från 1 januari 2017 och handlar om annonsytor för 2 200 bussar.


- Vi är glada över beskedet som innebär en fördubbling av våra annonsytor så avtalet ger oss möjlighet att utöka verksamheten. Dessutom får vi ett starkt fotfäste i Stockholm som är en stor och viktig marknad, säger Jonas Stendahl, vd för Wallstreet Media. Trafikreklam är vår kärnaffär så det känns riktigt roligt och utmanande att nu ta sig an det uppdraget även i Stockholm. Över tid kommer vi också titta på digitala annonsytor för bussarna, vilket blir en spännande resa.

Läs mer om Wallstreet Media på www.wallstreetmedia.se.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com