Följ Stampen Media

V-TAB har tecknat mångmiljonuppdrag med Schibsted

Pressmeddelande   •   Dec 20, 2016 09:46 CET

Den Stampen-ägda tryckerikoncernen V-TAB har fått förtroendet att trycka Aftonbladets nio magasin och Svenska Dagbladets A Perfect Guide med start 2017. Affären är värd omkring 25 miljoner per år och avtalet är tecknat på 3 år.

– Schibsted är vår största uppdragsgivare utanför den egna koncernen och vi är stolta att kunna utveckla samarbetet med dem. Det här handlar om ett långt avtal, vilket är viktigt för oss och dessutom är det väldigt roligt att de väljer att ta hem trycket av magasinen till Sverige, då de tidigare tryckts i utlandet, säger Bo Karleving, försäljningschef på V-TAB.

De nya titlarna i avtalet kring Aftonbladets magasin är bland annat Klick, Härligt hemma, Söndag och tidningen Kryss. V-TAB och Schibsted har ett historiskt mångårigt samarbete när det gäller tryck av Aftonbladet och Svenska Dagbladet som idag trycks i V-TAB:s anläggningar i Landvetter och Södertälje. I somras skrevs nya 3-årsavtal gällande Svenska Dagbladet.

– Nya uppdrag och förlängt förtroende är extremt viktigt för oss efter att vi gått igenom rekonstruktionen under året. Nu är vår balansräkning stärkt och vi kan fortsätta att långsiktigt utveckla våra anläggningar med kundnöjdhet i fokus, säger Bo Karleving.

V-TAB är Nordens största tryckerikoncern med sex tryckerier i Landvetter, Södertälje, Västerås, Vimmerby, Falkenberg och Norrahammar.

För mer information kontakta

Peder Schumacher, vd V-TAB
070 562 40 87

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com