Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

SvenskaFans och FanTV, startar uppladdningen inför VM i Brasilien med Bacalhau.

FanTV, Stampen Sports Medias playtjänst för passionerad sport tar sig an sommarens fotbolls-VM med en ny webb-tv-serie. Kontinent för kontinent betas av i ”Bacalhau”.
 
Styrkor och svagheter, tröjor, motståndare, stjärnor behandlas av gäster som inkluderar Erik Niva, David Fjäll mfl. I inslagen uttalar sig bland andra Sven-Göran Eriksson, Lionel Messi, Albin Ekdal och Patrik Andersson. Dessutom kryddas torskanrättningen av ”språklektioner” i portugisiska med den Sverige-baserade irländske journalisten Philip O’Connor.

Namnet betyder ”torsk” på portugisiska, och förutom att vi gillar själva ordet så är vi just torsk på VM. Så pass att vi inte nöjde oss med ett program per kontinent. Europa har delats in i tre och värdlandet Brasilien har fått ett eget program, säger Frederic Pavlidis, chefredaktör SvenskaFans.com och en av tre producenter av Bacalhau.
 
 
Från den 9 april och åtta veckor framåt släpps programmen. Programledare är Gusten Dahlin.
 
Programmen:
Brasilien
Nordeuropa
Mellaneuropa
Sydeuropa
Afrika
Asien/Oceanien
Nord och Mellanamerika
Sydamerika.

Producenter: Dobb Production, Frederic Pavlidis & Gusten Dahlin

Förutom publicering på FanTV.se, SvenskaFans.com och Eurosport.se kommer programserien visas inom Youplay nätverket, Youtube samt inom Stampen Local Media.

Programserien presenteras av Svenska Spel och Norrlands Guld Grushjältar Cup 2014.


Ytterligare information:
Mathias Resare, VD Stampen Sports Media
Tel 0730-634387, Epost: mathias.resare@stampen.com

Relaterade länkar

Ämnen


Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70