Gå direkt till innehåll
Sundhages chefredaktörskap utökas

Pressmeddelande -

Sundhages chefredaktörskap utökas

Ingalill Sundhage utnämns till chefredaktör för TTELA och tar även över ansvaret för gratistidningarna Vänersborgaren och Trollhättan 7dagar. Syftet är att tydliggöra affärsansvaret inom landsortsmarknadsverksameten och därmed skapa förutsättningar för ökad lönsamhet.

Sundhage är chefredaktör och ansvarig utgivare för Bohusläningen, Strömstads Tidning och Uddevalla 7 dagar och blir nu chefredaktör, ansvarig utgivare och affärschef för tidningarna TTELA, Trollhättan 7 dagar och Vänersborgaren.

- Ingalill brinner för lokal journalistik, har en lång erfarenhet som chefredaktör i bagaget och starka resultat som affärsansvarig. Tillsammans med medarbetarna kommer hon kunna vidareutveckla både de journalistiska produkterna och affärerna i hela vår norra region, säger Johanna Öberg, vd Stampen Media. Morgan har gjort ett fantastiskt jobb som chefredaktör och jag vill verkligen tacka för de insatser han gjort.

Avgående chefredaktör Morgan Ahlberg finns kvar i en rådgivande roll under en övergångsfas.

- TTELA är ingen ny bekantskap för mig, vi har jobbat tämligen nära varandra på ledningsnivå under min tid som chefredaktör på Bohusläningen. Jag ser fram emot att lära känna en ny marknad och fortsätta att utveckla den såväl redaktionellt som kommersiellt, säger Ingalill Sundhage.
För mer info, kontakta:

Johanna Öberg, vd Stampen Media
johanna.oberg@stampen.com, 073-505 04 03

Ingalill Sundhage, chefredaktör
ingalill.sundhage@bohuslaningen.se, 072-204 92 30

Foto: Christian Elofsson

Ämnen


Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70