Följ Stampen Media

Stampen Media söker trainee

Pressmeddelande   •   Mar 31, 2016 09:34 CEST

Vi utvecklas och söker en management trainee som vill lära sig massor, uppleva olika verksamheter och samtidigt rikta sin kraft på utvalda områden. Stampen Media Group är en dynamisk mediekoncern där Stampen Media är ett av affärsområdena, vårt fokus är dagspress och digitala medier. Du kommer under ett år att arbeta tätt med vår VD Johanna Öberg och lära dig organisationen utan och innan. Arbetsuppgifterna varierar, vi garanterar att du inte blir uttråkad! Du kommer få inblick hur vi och alla våra bolag arbetar och du kommer vara delaktig i en spännande resa.

Du är nyutexaminerad civilekonom eller motsvarande. Som person är du drivande, flexibel, analytisk och intresserad av alla möjligheter till utveckling och du vill verkligen lära dig mediebranschen. Placeringsort Stockholm, men var beredd på resor, främst till Göteborg.

Tillträde augusti 2016.

Vid frågor kontakta nuvarande trainee Alexander Bönke, 073-894 50 47. Välkommen med din ansökan till alexander.bonke@stampen.com senast den 24 april 2016.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com