Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stampen Media Group blir Stampengruppen

Stampen Media Group och Stampen Local Media byter namn till Stampengruppen respektive Stampen Lokala Medier. Namnbytena är en naturlig följd av koncernens starka fokus på det lokala i Sverige och på Västkusten.

- Stampens fokus ligger nu helt på den svenska marknaden och vår uppgift är att skapa bra innehåll för våra läsare och att ha en stark lokal närvaro. Våra läsare finns runt om i Sverige och särskilt på Västkusten och därför är det viktigt att Stampen också signalerar vad vi står för och att vi är ett svenskt företag, säger Martin Alsander, koncernchef på Stampengruppen.

Det svenska varumärket är inte helt främmande för den som kan sin Stampenhistoria. "Stampen-gruppen" användes fram tills för några år sedan då koncernen bestämde sig för att påbörja en internationell tillväxtresa. När Stampen nu har renodlat sin verksamhet väljer man att ta tillbaka sitt svenska namn.

Verksamheterna Stampen Lokala Medier, Stampen Digitala Medier, MWM och Wallstreet ingår i affärsområdet Stampen Media. I så stor utsträckning som möjligt kommer de enskilda varumärkena i respektive bolag framträda i kommunikationen.

För mer information kontakta:

Anna Wiking, presskontakt Stampen
031 62 43 70
anna.wiking@stampen.com

Ämnen


Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70