Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stampen Local Media fokuserar riksförsäljningen 2015

Nu är Stampen Local Medias nya gemensamma riksförsäljningsorganisation på plats för GP och titlarna längs västkusten: Bohusläningen, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA. Den nya riksförsäljningen är ett naturligt steg i samordningen inom Stampen Local Media, och drar nytta av de möjligheter som finns med ett sammanhållet västkustbolag. 


Ett viktigt fokusområde för 2015 är att arbeta mer med helhetserbjudanden och kreativa lösningar som sträcker sig över alla kanaler. Ökad kundfokusering, enkelhet och snabbrörlighet är viktiga ledord.

– Den nya organisationen sätts utifrån våra kunders behov. De får en huvudkontaktperson för Stampen Local Medias samtliga produkter och tjänster på riksmarknaden. Genom att skapa en närmare relation till våra kunder kan vi arbeta ännu mer proaktivt så att effekten av kundernas investeringar maximeras, säger Fredrik Dobber, försäljningsdirektör Stampen Local Media.

I samband med den nya organisationen slutar Bohusläningen, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA att använda Mediekompaniet som försäljningsbolag på riksmarknaden.

- Jag har respekt för det beslut som Stampen Local Media har tagit men hoppas naturligtvis att våra samtal framöver kommer att leda till nya möjligheter för framtida samarbete. Samverkan är en framgångsfaktor i turbulenta tider och jag är övertygad om att vi har en samsyn i detta avseende, säger Anders Sjösten, VD för Mediekompaniet.

– Vi är nöjda med Mediekompaniets arbete och kommer fortsatt att ha en nära dialog om hur vi kan samverka i framtiden. Viktigast för oss nu är att skapa närmare relationer med våra kunder, säger Fredrik Dobber, försäljningsdirektör Stampen Local Media.

Försäljningen som Mediekompaniet har hanterat kommer från den 1 april 2015 att skötas av GP och Stampen Local Medias befintliga KAM-avdelningar i Stockholm och Göteborg.

Ansvariga inom Stampen Local Medias riksförsäljningsorganisation:
Fredrik Dobber, Försäljningsdirektör Stampen Local Media
Magnus Andreasson, Försäljningschef GP
Michael Fällström, Försäljningschef KAM Stockholm


För mer information, var god kontakta:
Fredrik Dobber, Försäljningsdirektör Stampen Local Media, 0705-185692
Anders Sjösten, VD Mediekompaniet, 0709-371760

Ämnen


Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam.
www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70