Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Stampen AB: Förändringar på chefsstolen i Mediabolaget i Halland

Göran Johansson, VD i Mediabolaget i Halland, går i pension i samband med sin 60-årsdag. Nils Engström, VD för Mediabolaget Västkusten AB tar tillfälligt över som VD även för Mediabolaget i Halland från den 16 mars och fram till den 10 juni då Boine Gepertz tillträder som VD för både Mediabolaget Västkusten och Mediabolaget i Halland (meddelat tidigare i pressmeddelande 2009-01-21)

Efter en lång tid inom tidningsbranschen och många framgångsrika år inom Hallandsposten och Mediabolaget i Halland har Göran bestämt sig för att pensionera sig, vilket vi får respektera. Göran är en välkänd profil som nu beslutat att avsluta sin aktiva karriär, kommenterar Lennart Hörling, styrelseordförande i Mediabolaget i Halland och VD i Nya Lidköpings-Tidningen.





För ytterligare information, kontakta Lennart Hörling, styrelseordförande i Mediabolaget i Halland, 0705 89 70 01



Mediabolaget i Halland AB, som ingår i Mediabolaget Västkusten AB (MVK), driver två dagstidningar (Hallands Nyheter och Hallandsposten) i print och på nätet. MVK ägs till 70 % av Stampen och till 30% av Lidköpingspress och är ett dotterbolag inom Stampen-gruppen.


Stampen-gruppen är en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. Stampen äger också interaktiva mötesplatser, tryckerier, distributionsbolag och radiostationer.
Stampen omsätter över 5 miljarder kronor.
www.stampen.com






Ämnen

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70