Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Sören Axelsson lämnar VLT och Promedia

Sören Axelsson lämnar posten som vd för Vestmanlands Läns Tidnings AB i slutet av augusti.

Idag har företaget och Sören Axelsson enats om att han lämnar VLT och sina uppdrag inom Tidningsbolaget Promedia i Mellansverige AB, moderbolag för de rörelsedrivande företagen inom de tidigare NA- och VLT-koncernerna och en del av Stampen-gruppen.

- Jag är tacksam för det arbete som Sören Axelsson har bedrivit på VLT och i förändringsarbetet med att skapa vårt nya Promedia. Sören lämnar över ett VLT som visar den bästa lönsamheten någonsin, säger Nils Engström styrelseordförande i Vestmanlands Läns Tidnings AB.

Tillsvidare kommer Promedias nya vd Johan Färnstrand att stå som ansvarig även för bolaget Vestmanlands Läns Tidnings AB.


För mer information:
Nils Engström, styrelseordförande i Vestmanlands Läns Tidning AB, telefon 070-890 11 37

Tidningsbolaget Promedia driver tidnings- och distributionsverksamhet i Mellansverige. Promedia består av de tidigare NA- och VLT-koncernernas verksamheter. Promedia utgörs i huvudsak av 14 lokaltidningar med en samlad upplaga på cirka 210 000 exemplar.

Promedia ingår i Stampen-gruppen, en snabbt växande mediekoncern som idag är en av Sveriges största ägare av dagstidningar. Stampen äger också interaktiva mötesplatser, tryckerier, distributionsbolag, radiostationer och nyhetsbyrå. Stampen omsätter 5 miljarder kronor.

 

Ämnen

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70