Följ Stampen Media

Rodeo satsar med ny sajt

Pressmeddelande   •   Feb 23, 2017 08:40 CET

Rodeo relanseras med mobilanpassad design och bredare innehåll med målsättningen att öka engagemang och räckvidd för sajten. Rodeo.net drivs av Modern Women Media, som är i en expansiv utvecklingsfas med samtliga varumärken. Först ut med ny sajt är Rodeo med målet att nå en ny målgrupp kvinnor.

– Rodeo har lojala och hängivna fans som följt med under många år. Vi vill ge dem en mer användarvänlig upplevelse, mer läsning och innehåll som engagerar. Samtidigt hoppas vi också nå en ny publik som får upp ögonen för sajten, säger Modern Women Medias innehållschef Elina Malm.

Nya Rodeo är en samlingsplats för inspiration inom mode, skönhet och livsstil, men där kärnan – musik, kultur och åsikter – lever kvar.

– Vi vill så klart värna om det som har gjort Rodeo till ett starkt varumärke. Samtidigt tror vi att nya idéer, en modern redaktionell miljö och bloggplattform kommer göra att Rodeo når ut till ännu fler.

– Vi har spännande planer framåt, bland annat tittar vi på vilka influencers som skulle kunna passa hos oss.

Design och plattform är egenutvecklad - ett arbete som projektleddes av Stampen Digitala Mediers redaktionschef Sebastian Nordén tillsammans med Joakim Bäckman, design- och UX-chef. Rodeo kommer under de närmsta månaderna att få sällskap av MWM-sajterna Familjeliv, Bröllopstorget och Devote på samma redaktionella plattform. Det kommer att underlätta samarbeten inom koncernen, både när det gäller innehåll, utveckling och försäljning.

För mer information, kontakta:

Elina Malm, innehållschef Modern Women Media

070-48 38 257

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com