Följ Stampen Media

Programledaren och profilen Malin Gramer till Familjeliv

Pressmeddelande   •   Jun 14, 2017 13:35 CEST

Malin Gramer. Foto: Evelina Andersson

Programledaren Malin Gramer, 39, kommer senast från Loppi.se. Utöver bloggen driver Malin den populära podden "Mitt i livet" tillsammans med Katrin Zytomierska och i höst är hon aktuell med ett nytt spännande projekt.

– Jag kände att Familjeliv har så mycket mer att erbjuda mig än där jag bloggade tidigare. Den här plattformen känns rätt där jag befinner mig just nu i livet och jag känner mig otroligt glad och peppad av att få vara en del av Familjeliv, säger Malin Gramer.

– Malin har en fantastiskt härlig energi och humor vilket smittar av sig i allt hon tar sig an. Hon är inspirerande på många vis och en kul person att följa. Därför är vi oerhört glada att Malin har valt att flytta bloggen till oss, säger Elina Malm, innehållschef på Modern Women Media.

Malin Gramers blogg finns på Familjeliv.se.

Familjeliv.se är idag Sveriges största sajt inom segmentet familj och når 1,2 miljoner unika besökare med närmare 6,5 miljoner sidvisningar per vecka.

Modern Women Media
Vi är en naturlig del av många kvinnors vardag. Vi inspirerar och engagerar i livets alla skeden. Med några av Sveriges största sajter för kvinnor skapar vi trovärdiga relationer och engagemang mellan varumärken och den köpstarka kvinnan. Det gör vi med relevant content som målgruppen vill ha - i kanalerna de själva väljer. Med skräddarsydda lösningar hjälper vi varumärken att nå mer än 2 miljoner kvinnor 16-44 år varje vecka.

För mer information kontakta:
Elina Malm
Innehållschef Modern Women Media (Familjeliv.se, Rodeo.net, Devote.se, Bröllopstorget.se)
+46 70 48 38 257

Modernwomenmedia.se

Stampengruppen är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com