Följ Stampen Media

Premiär för Cityliv Göteborg!

Pressmeddelande   •   Okt 12, 2015 16:07 CEST

Göteborgs-Postens nya satsning Cityliv Göteborg är en helt ny livsstilstidning fylld med inspiration och handfasta tips om mat, mode, träning och hälsa, skönhet och heminredning. Tidningen är gratis och över 120 000 hushåll kommer att få den hem i brevlådan.

– Med Cityliv Göteborg vill vi lyfta fram trender och spännande saker som är på gång i stan. Första numret kommer om en dryg vecka och vi är mycket förväntansfulla, säger Linda Forsberg, försäljningsdirektör Stampen Local Media.

Cityliv Göteborg samdistribueras inte med Göteborgs-Posten och kommer nå ut till en blandning av prenumeranter och icke-prenumeranter. Tidningen kommer dessutom att finnas på fler än 270 olika lokaler såsom caféer, butiker och hotell runt omkring och i Göteborg. Annonserna i tidningen finns i tre riktade editioner: norra, centrala och södra Göteborg.

– Med den här satsningen vill vi fylla ett tomrum i medielandskapet i Göteborg. Gensvaret från våra annonsörer har varit mycket positivt, nu ska det bli spännande att se vad läsarna tycker, säger Linda Forsberg.

Cityliv Göteborg produceras av contentbyrån OTW.

Utgivningsdatum 2015:
• 22 oktober
• 26 november
• 17 december

Kontakt
Linda Forsberg
Försäljningsdirektör
Stampen Local Media
Linda.Forsberg@stampen.com
0731-588139