Följ Stampen Media

Peter Holmlund till nybildade Stampen Media

Pressmeddelande   •   Apr 14, 2015 13:22 CEST

Det nybildade affärsområdet Stampen Media gör en strategisk rekrytering – Peter Holmlund blir Chief Digital Officer. Han förstärker ledningen med uppdraget att få högre utväxling av Stampen Medias totala digitala produkt- och tjänsteerbjudande till marknaden.

- Vi går nu in i en fas med kraftig tempoökning i tillväxttakten. Jag är övertygad om att Peter blir ett starkt tillskott till verksamheten och kommer att ta tillvara de affärsmöjligheter som uppstår när vi nu integrerar vår traditionella och väletablerade tidningsverksamhet med våra bolag inom nya och digitala medier, säger Johanna Öberg, vd Stampen Media.

Som ett affärsområde har Stampen Media nu de bästa av förutsättningar för att ta sig an mediebranschens utmaning och potential, menar Johanna och fortsätter:

- Efter nödvändigt och framgångsrikt grovjobb inom respektive bolag under det gångna året känns det fantastiskt att kunna blicka framåt och ge fullt fokus på marknaden och nya affärer. Vi är nu väl rustade att ta oss an den utmaningen.

Peter Holmlund har en gedigen bakgrund inom digital affärsutveckling och media med tjänster i ledande befattningar inom Schibsted och Metro International. Idag är Peter Executive Producer på Microsoft med ansvar för bland annat MSN i Sverige och Norden.

- Jag ser fram emot att jobba tillsammans med mina nya kollegor inom Stampen Media och vara med om att skapa nästa kapitel i företagets historia, säger Peter Holmlund

Peter Holmlund tillträder sin nya tjänst i Stampen Media den 1 juni 2015.


För mer information:
Johanna Öberg, vd och affärsområdeschef Stampen Media, 073-505 04 03
Peter Holmlund, tillträdande CDO, 070-926 61 61

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB.
www.stampen.com