Följ Stampen Media

Ny huvudredaktör för Göteborgs-Postens helgbilaga

Pressmeddelande   •   Aug 30, 2017 10:02 CEST

Ulf Roosvald

Ulf Roosvald blir Göteborgs-Postens nya huvudredaktör för helgbilagan Två Dagar. Han har arbetat som frilansande reportageskribent under de senaste 15 åren och har tidigare även varit en del av fotbollsmagasinet Offsides redaktion.

- Det är ett hedersuppdrag och ett drömjobb att få förse Göteborgs-Postens läsare med god helgläsning. Det känns väldigt roligt att Två Dagar återigen ska produceras i GP-huset och jag är oerhört glad över att få förtroendet att leda arbetet framåt, säger Ulf Roosvald, tillträdande huvudredaktör på Göteborgs-Postens helgbilaga Två Dagar.

Ulf Roosvald har under de senaste tre åren varit kopplad till kommunikationsbyrån Rubrik där han bland annat varit redaktör för Sjöräddningssällskapets magasin Trossen. Han har också arbetat med flera tv-produktioner och gett ut flera böcker.

- Ulf är både en erfaren redaktör och en framstående stilist vilket passar utmärkt när Två Dagar ska fortsätta att utvecklas, säger Christofer Ahlqvist, chefredaktör på Göteborgs-Posten.

Ulf Roosvald tillträder sin nya tjänst på Göteborgs-Posten den 1:a december och ansvarar för produktionen av Två Dagar från och med 2018. OTW har kvar produktionsansvaret för tidningen året ut.

För mer information kontakta:
Anna Wiking, presskontakt Stampen
031-62 43 70, anna.wiking@stampen.com

Stampengruppen är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com