Följ Stampen Media

Michael Verdicchio och Adrianna Pavlica blir Göteborgs-Postens nya reportrar med fokus på gräv och granskningar

Pressmeddelande   •   Jul 23, 2015 14:19 CEST

Michael vann en guldspade 2014 med en granskning av hemtjänstföretaget Care Together för SVT Västnytt. Han kommer senast från P4 Göteborg där han jobbat som agendareporter.

- Det känns så klart jätteroligt. För mig har Göteborgs-Posten har alltid stått för proffsig journalistik och att få bli en del av en så rutinerad redaktion är givetvis en stor ära. Mitt främsta mål kommer vara att ta fram de unika reportagen och granskningarna, säger Michael Verdicchio.

Adrianna Pavlica har en gedigen erfarenhet som nyhetsreporter på GP och GT. På GT var hon också biträdande nyhetschef och nyhetschef. Från 2015 har hon varit redaktör på SVT Opinion.

- Det känns otroligt kul och spännande att få jobba med att leverera relevant, lokal journalistik till göteborgarna. Jag ser väldigt mycket fram emot att vara en drivande kraft i Göteborgs-Postens grävande nyhetsarbete, säger Adrianna Pavlica.

- Vi är fantastiskt glada över att Michael och Adrianna kommer att finnas på redaktionen då vi drar igång vår grävsatsning. Det blir en spännande höst, säger redaktionschef Ninni Jonzon.

För mer information kontakta:
Ninni Jonzon, redaktionschef
E-post: ninni.jonzon@gp.se
Telefon: 070- 562 40 06

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com