Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Mer nyheter till Stampen Medias prenumeranter

Nu får Stampen Medias kunder tillgång till mer nyheter på lokal, nationell och internationell nivå. Alla koncernens titlar ingår nu i prenumerationen.

Stampens nya erbjudande omfattar nu sex digitala prenumerationer. Med sex tidningar täcker vi in exklusiva och fördjupande nyheter från hela Västsverige.

  "Vår övertygelse är att lokaljournalistiken är både viktig och angelägen för våra läsare. Nu fortsätter vi på den vägen parallellt med våra fortsatta satsningar på att stärka journalistiken. Därför vill vi ge våra nuvarande och nya prenumeranter detta förstärkta erbjudande", säger Johan Hansson, VD för Stampen Media.

Titlarna som inkluderas är Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning. Alla som i dag har en prenumeration får nu tillgång till samtliga dessa titlar på nätet. Vi tydliggör samtidigt vårt erbjudande genom att benämna våra produkter papperstidning, e-tidning och nyhetssajt. Priset för prenumerationen för nyhetssajterna är från 1 juni 119 kronor.

  "Det är spännande att vi satsar på att erbjuda mer nyheter till våra prenumeranter. Vi vet att våra kunder är intresserade av hela Västsverige. I samband med lanseringen har också en ny varumärkeskampanj om journalistikens syfte och värde lanserats. Denna är en del i en varumärkessatsning som kommer att löpa under de närmaste åren", säger Gunilla Bakkenes, marknadsdirektör för Stampen Media.

E-tidningarnas publiceringar tidigareläggs dessutom så att nyheterna ska kunna läsas redan på kvällen innan de kommer ut i pappersformat.

Ämnen


Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, digitala medier, utomhusreklam samt distribution. I koncernen ingår de sex prenumererade morgontidningarna Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen och Strömstads Tidning.
www.stampenmedia.se

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70