Följ Stampen Media

Linda Forsberg ny försäljningsdirektör i Stampen Local Media

Pressmeddelande   •   Jun 26, 2015 11:24 CEST

Linda Forsberg, i dag ansvarig försäljningschef för lokala marknader, tar steget upp som försäljningsdirektör efter Fredrik Dobber som lämnar Stampen Local Media.

I sin nya roll kommer Linda Forsberg att leda all annonsförsäljning för varumärkena Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, TTELA, Strömstads Tidning samt åtta gratistidningar längs kusten och sammantaget ansvara för en försäljnings- och säljstödsorganisation med cirka 150 anställda.

Linda rekryterades från Awesome Group till Stampen Local Media i mars i år, och dessförinnan var hon försäljningsdirektör på Metro i Göteborg i åtta år.

- Linda har på kort tid kommit in i vår försäljningsverksamhet med kraft och energi. Hennes driv och känsla för såväl Göteborgs- som västkustmarknaden tillsammans med stor kompetens inom försäljning gör henne till vårt självklara val till försäljningsdirektör efter Fredrik Dobber, säger Johanna Öberg, vd och affärsområdeschef Stampen Media.

- Jag är väldigt laddad och samtidigt ödmjuk inför uppdraget att hantera medieköparnas samtliga investeringar i våra kanaler som når 900 000 västkustbor dagligen via prenumererade tidningar, digitala plattformar och gratistidningar, säger Linda Forsberg.

Linda Forsberg tar över det yttersta försäljningsansvaret och stafettpinnen från och med 1 juli 2015.

- Det är dags för nya utmaningar för mig efter 15 år i företaget. Jag har trivts fantastiskt bra på GP och Stampen och haft förmånen att jobba i många olika utmanande roller. De senaste två åren med ansvar för att bygga upp en marknadsorienterad och vass försäljningsorganisation inom Stampen Local Media, något Linda kommer att ta över på bästa sätt, säger Fredrik Dobber.


För ytterligare information:
Johanna Öberg, vd och affärsområdeschef Stampen Media, 073-505 04 03
Linda Forsberg, tillträdande försäljningsdirektör Stampen Local Media, 073-158 81 39


Stampen Local Media AB
består av Västsveriges ledande morgontidningar: Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Hallands Nyheter, Hallandsposten och TTELA. Från Strömstad i norr till Halmstad i söder läses nyheter från hela världen, men med det lokala perspektivet i fokus. Tillsammans når titlarna nära 1 miljon västsvenskar i papperstidningen, på datorn och i mobilen vilket motsvarar en räckvidd på ca 75% i regionerna. I Stampen Local Media ingår även åtta gratistidningar. Stampen Local Media ingår i Stampen Media Group www.stampen.com