Följ Stampen Media

Linda Forsberg ny försäljningschef för lokala marknader inom Stampen Local Media

Pressmeddelande   •   Mar 25, 2015 13:35 CET

Stampen Local Media tillsätter ny kraft och energi i bearbetningen av de lokala västkustmarknaderna. Linda Forsberg förstärker försäljningsledningen och tar huvudansvaret för all lokal försäljning.

- Våra lokala affärer och vår ständiga närvaro på alla marknader är avgörande för oss, därför tillsätter vi nu en tjänst som ansvarig för vår lokala försäljning. Jag kan inte tänka mig en bättre rekrytering än Linda Forsberg. Jag är övertygad om att Linda kommer att tillföra både energi och möjligheter till vår verksamhet, säger försäljningsdirektör Fredrik Dobber.

Linda kommer senast från Awesome Group som försäljningschef, innan dess var hon försäljningsdirektör på Metro i Göteborg under åtta år. Nu ser hon mycket fram emot sitt nya uppdrag hos Stampen Local Media:

- Det är en fantastisk möjlighet att få leda utvecklingen av erbjudande och bearbetning av de lokala marknaderna på Västkusten via de välkända varumärkena och leveranssäkra produkterna inom Stampen Local Media.

Linda tillträder sin nya tjänst hos Stampen Local Media den 30 mars.

För mer information kontakta:
Fredrik Dobber, Försäljningsdirektör Stampen Local Media, 070-518 56 92
Linda Forsberg, tillträdande Försäljningschef Stampen Local Media, 076-001 30 07

Stampen Local Media AB består av Västsveriges ledande morgontidningar: Göteborgs-Posten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Hallands Nyheter, Hallandsposten och TTELA. Från Strömstad i norr till Halmstad i söder läses nyheter från hela världen, men med det lokala perspektivet i fokus. Tillsammans når titlarna nära 1 miljon västsvenskar i papperstidningen, på datorn och i mobilen vilket motsvarar en räckvidd på ca 75% i regionerna. I Stampen Local Media ingår även åtta gratistidningar.