Gå direkt till innehåll
Kvinnors intressen är styrande vid ny satsning

Pressmeddelande -

Kvinnors intressen är styrande vid ny satsning

Ett nytt bolag bildas inom Stampen Media Group under namnet Modern Women Media. Huvudfokus är kvinnan i alla livsstadier och innehållet står användarna till stor del själva för.

I Modern Women Media kommer samtliga koncernens nuvarande sajter som riktar sig till kvinnor ingå: Familjeliv, Bröllopstorget, Odla, GoBaby, Familieprat, Devote, Rodeo och Nattstad. Tillsammans når sajterna 1,9 miljoner kvinnor i Sverige varje vecka.  

- Våra sajter är en inspirationskälla för kvinnor i alla åldrar och innefattar intresseområden som mode och livsstil, familj, trädgård och mycket mer. Genom att samla kraften i ett bolag skapar vi en helt unik position på den digitala marknaden och blir i särklass störst mot denna målgrupp, säger Emma af Robson som föreslås bli vd för det nya bolaget.

Emma kommer senast från jobbet som vd för Familjeliv och har tidigare varit försäljningschef på Stampen Media Partner, DN och Metro.

- Det ska bli mycket spännande att få vara en del i utvecklingen av Modern Women Media. Med satsningen ökar vi möjligheten att erbjuda våra användare ännu fler upplevelser. Till exempel ser vi fram emot att utveckla spännande unika webb-TV produktioner och events. Vi kommer även kunna lära oss mer av varandra. Familjeliv utvecklar till exempel just nu sitt nya bloggkoncept. I det arbetet är erfarenheter och kunskaper från medarbetare som arbetar med de andra sajterna ovärderliga, säger Emma.

- För våra kunder innebär det att de får större möjligheter att nå sina målgrupper och vi kan skräddarsy lösningar för varje enskild kunds behov. Vår ambition är att Modern Women Media ska bygga ännu fler broar mellan varumärken och den köpstarka kvinnan, fortsätter Emma.

För mer information kontakta:
Emma af Robson, telefon 0729-694828


Ämnen


Om Modern Women Media
Inom Modern Women Media samlas några av Sveriges största sajter för kvinnor som
 Familjeliv, Bröllopstorget, Odla, GoBaby, Familieprat, Devote, Rodeo och Nattstad.

Om Stampen Media Group
Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. www.stampen.com


Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70