Följ Stampen Media

Johanna Öberg lämnar Stampen Media

Pressmeddelande   •   Feb 15, 2017 14:27 CET

Stampen Medias Johanna Öberg har informerat sina medarbetare om att hon väljer att lämna sitt uppdrag som vd under våren. Hon fattade beslutet vid årsskiftet och rekryteringen av en ersättare har pågått sedan dess.

- Hittills har jag pendlat mellan våra verksamheter i Stockholm och Göteborg. Efter avslutad rekonstruktion och avyttring av merparten av våra verksamheter i Stockholm är vi i en fas då det kommer krävas ännu mer ledarskap på plats i Västsverige. Av familjeskäl är det inte aktuellt för mig att flytta till en ny stad, därför har jag beslutat att lämna mitt uppdrag. Samtidigt är jag mån om att övergången blir bra så jag blir kvar och jobbar för fullt så länge jag behövs, säger Johanna Öberg som bor i Stockholm.


Ny vd för Stampen Media väntas kunna presenteras inom kort.

- Jag tycker det är tråkigt att Johanna väljer att lämna eftersom hon varit mycket framgångsrik att leda medieverksamheten med goda resultat under en turbulent tid. Men jag respekterar hennes beslut och känner mig trygg i att vi kommer kunna presentera en ny stark vd inom kort, säger Stampens koncernchef Martin Alsander.

För mer information, kontakta:

Martin Alsander, koncernchef Stampen
070-924 20 34

Johanna Öberg, vd Stampen Media
073-505 04 03

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com