Följ Stampen Media

Hampus Knutsson blir kommunikationschef på Stampen

Pressmeddelande   •   Nov 10, 2015 11:03 CET

Stampen rekryterar Hampus Knutsson som kommunikationschef. Uppdraget är att stärka kommunikationsarbetet på koncernnivå och stödja alla bolag inom Stampen.

- Vi är inne i en fas där vi vill stärka kommunikationsfunktionen eftersom vi gör mycket som vi vill berätta om. Vi har haft behovet sedan ett tag tillbaka och jag är glad att vi hittat den här lösningen med Hampus som är extremt duktig och som vi känner sedan tidigare, säger Martin Alsander, koncernchef för Stampen.

Hampus har stor erfarenhet av att jobba med kommunikation för mediebolag och har genom åren bland annat varit tillförordnad presschef på McDonald´s och globalt pr-ansvarig för den prisbelönta lanseringen av Facebooks datacenterbygge i Luleå genom norrbottensatsningen The Node Pole.

- Jag är väldigt peppad för uppdraget och det blir roligt att bli en del av laget som bygger framtidens Stampen, säger Hampus Knutsson.

Hampus kommer från en roll som konsult på Prime, där han började 2007. Hampus kommer att vara tjänstledig från Prime från och med den 17 november då han tillträder som kommunikationschef för Stampen-koncernen.

Kontakt:
Johanna Öberg
CEO Stampen Media
+46 735 05 04 03
johanna.oberg@stampen.com