Följ Stampen Media

Håkan Hamrin ny Head of Programmatic på Stampen Media

Pressmeddelande   •   Feb 21, 2020 16:54 CET

Håkan Hamrin tillträder som Head of Programmatic på Stampen Media, med ansvar för den programmatiska och digitala affären.

Håkan Hamrin har tidigare haft rollen som produktägare för Mittmedias annonslösningar. Nu tar Håkan över ansvaret för Stampen Medias programmatiska verksamhet.

- På Stampen Media har vi ett högt fokus på vår digitala affär och därför är detta en viktig rekrytering för oss, säger Henrik Carlsson, Försäljningsdirektör på Stampen Media.


Håkan Hamrins främsta fokus kommer att ligga på att säkerställa Stampen Medias programmatiska och digitala affär för externa samarbetspartners.

- I takt med att trafiken ökar för Stampen Medias olika titlar behövs hög digital kompetens och erfarenhet av digitala intäkter. Vi är mycket glada över att Håkan Hamrin tar över rodret, avslutar Henrik Carlsson.

För mer information:

henrik.carlsson@stampen.com

Stampen Media är en av Sveriges största mediekoncerner. I Stampen Media ingår ett flertal mediehus med starka positioner inom nyhetsmedier, digitala medier, utomhusreklam samt distribution. I koncernen ingår elva prenumererade morgontidningar Göteborgs-Posten, TTELA, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Bohusläningen, Strömstads Tidning, Alingsås Tidning, Kungsbacka-Posten, Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Lokaltidningen STO samt fem gratistidningar Varbergs-Posten, Vänersborgaren, Lerums-Tidning, ST-tidningen och AlingsåsKuriren.
www.stampenmedia.se