Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Göteborgs-Posten lanserar helgmagasin

Bättre innehåll i attraktivare form till fler: Göteborgs-Posten gör nu om populära, 20-årsjubilerande Två Dagar till ett exklusivt helgmagasin.

– Vi vet att Två Dagar är uppskattad och viktig för våra läsare, så det är helt rätt att utveckla den från en helgbilaga till ett premiummagasin. Det ska bli fantastiskt kul att visa upp nya Två Dagar för alla våra läsare och annonsörer i januari, säger Linda Forsberg, försäljningsdirektör på Stampen Local Media.

Med start den 23 januari ser Två Dagar nytt ljus som exklusivt magasin med högre papperskvalitet och bättre bildåtergivning. I samband med detta tar även Stampenägda OTW över den redaktionella produktionen av Två Dagar.

­– I det nya medielandskapet har premiumkänsla och hög kvalitet blivit en allt viktigare del av läsarnas dagstidningsupplevelse. Samtidigt bantar allt fler tidningar och magasin ner innehållet eller försvinner helt. Det känns kaxigt att vi på GP gör precis tvärtom, säger Cecilia Krönlein, chefredaktör på GP.

Stampenkoncernen meddelade tidigare i oktober att man även månadsvis kommer att producera livsstilstidningen Cityliv Göteborg till 120 000 hushåll i Göteborg.

Kontakt
Linda Forsberg, Försäljningsdirektör Stampen Local Media
linda.forsberg@stampen.com
0731-588139

Ämnen

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70