Gå direkt till innehåll
Frukostleverans på västkusten med VTD och Linas Matkasse

Pressmeddelande -

Frukostleverans på västkusten med VTD och Linas Matkasse

Linas Matkasse, nordens ledande tjänst för hemkörning av middagslösningar till hushåll, utökar nu sitt erbjudande med frukosttjänsten Linas Morgonleverans. Som svensk distributionspartner väljer Linas Matkasse det Stampenägda VTD.

Tillsammans med VTD introducerar nu Linas Matkasse möjligheten att få nybakat bröd, färsk frukt och andra frukostdelikatesser hemkörda till dörren för invånarna i Västra Götaland. Västsvensk Tidningsdistribution, VTD, ansvarar för distribution och hemleverans.

- Att kunna kombinera vår erfarenhet och kunskap om morgondistribution på västkusten med Linas Matkasses marknadsledande onlineerbjudande är en home run, säger Anders Edman, marknadschef på VTD.

Nu inleds en testperiod på tre månader, där västkustens hushåll blir först i landet med en frukostkasse på dörrhandtaget, framtagen av Linas Matkasse och distribuerad av VTD. Anders Edman ser en framtid där fler delar av Stampens verksamhet kan erbjudas västkustborna.

- Vi arbetar för att kunderna ska också ska kunna köpa lösnummer av Göteborgs-Posten till morgonleveransen. Den här typen av samarbeten skapar ett mervärde både för oss och för Linas Matkasse, liksom för alla boende på västkusten mellan Strömstad och Halmstad, avslutar Anders Edman.

För mer information, kontakta

Daniel Olsson, kommunikationsansvarig

daniel.olsson@stampen.com

0763-094 688

Ämnen


Stampengruppen är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70