Följ Stampen Media

Försäljningschef till Stampen Media Partner

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2013 10:00 CEST

Emma af Robson börjar i juni arbeta på Stampen Media Partner som försäljningschef. Emma ska ansvara för gemensamma säljsamarbeten inom hela Stampen Media Partner.  Emma kommer närmast från Dagens Nyheter där hon arbetade som försäljningschef. Innan dess var hon en starkt bidragande orsak till Metros framgångssaga.
-Emma ska se till att vi ökar säljsamarbetena mellan våra bolag. Vi vill bli bättre på att utnyttja hela vår samlade kraft som både producent och leverantör av innehåll för att matcha kundernas behov av kommunikation. Emma har jobbat med kreativ försäljning hela sin karriär och har en bred erfarenhet av innehållslösningar och kanalval, vilket passar oss perfekt. Dessutom har Emma en unik förmåga att tolka kundernas behov och översätta dessa i konkreta idéer. Det tycker vi mycket om. Nu får hon tillgång till ett helt mediehus, vilket ska bli spännande att följa., säger Martin Alsander VD på Stampen Media Partner.
- Jag har fått ett drömjobb. Stampen Media Partners unika position med många fantastiska företag under samma tak är framtiden. Att få vara med på den här resan och hitta nya smarta lösningar för kunderna är något jag brinner för. Att kunna sy ihop helhetslösningar med intressanta målgrupper och tillvarata all den kompetens som finns inom bolagen är precis vad kunderna efterfrågar idag. Det här ska bli mycket spännande och utmanande, säger Emma af Robson.
För mer information, kontakta:

Martin Alsander, VD Stampen Media Partner 070-924 20 34
Emma af Robson, försäljningschef Stampen Media Partner 070-869 39 04


Stampen Media Partner är ett affärsområde inom StampenMedia Group med fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier ochredaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg,Mobiento, Minnesota, Familjeliv Media, Stampen Sports Media, Devote, Odla,
Wallstreet, Hello There och Adeprimo.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com