Följ Stampen Media

Familjeliv gör webbteve med Anitha Schulman – Mom Enough har premiär i morgon!

Pressmeddelande   •   Sep 28, 2015 16:49 CEST

Ingenting döljs eller är för känsligt när Familjelivs bloggprofil Anitha Schulman och journalisten Manne Forsberg, tillsammans med olika kändisar, diskuterar föräldraskap i showen Mom Enough. Programmet är sajten Familjelivs största webbtevesatsning i höst och förväntas ses av närmare en halv miljon tittare.

Familjeliv, en del av Modern Women Media, har en enorm aktivitet och engagemang i sina formtrådar. Bara förra veckan startades närmare tusen trådar och det har gjorts över 75 miljoner inlägg totalt genom åren!

Många av trådarna väcker känslor och Familjeliv och barnrättsorganisationen Plan International gör nu webbteve av det stora engagemanget. I Mom Enough får tittarna höra kända personers tankar, funderingar och bekännelser om de ämnen som diskuteras i Familjelivs mest omsusade forumtrådar. För att ge ett annat perspektiv på föräldraskapet och dess utmaningar får vi också följa med Plan International och Anitha Schulman på deras gemensamma fältresa i Uganda.

– I mammavärlden på nätet är det uppenbart att inga ämnen är för små för att debatteras eller vridas och vändas på. I programmen får tittarna därför också följa med när vi pratar om samma ämnen med kvinnor och män i Uganda. Vi hoppas att det ska ge lite perspektiv på våra I-landsproblem, berättar Anitha Schulman.

Premiäravsnittet, som sänds på Familjeliv.se tisdagen den 29 september, handlar om ”curlingföräldrar” och gästas av artisten och modeprofilen Emilia de Poret och programledaren Nisse Edwall. Men premiären är bara början. Anitha ska i tio avsnitt under hösten beröra många heta familjeämnen. Kommande program kommer bland annat att handla om förlossningar, amning vs. ersättning, könsroller och föräldraskap, tonåringar och sex och mycket mer. Gäster i studion kommer bland annat att vara Eva Röse, Simon Sköld och Nicole Falciani.

– Vi ser mycket fram emot samarbetet med Familjeliv. För oss är programmet en bra möjlighet till att öka kunskapen om barns rättigheter och hur verkligheten kan se ut för barn och föräldrar i utvecklingsländer. Vi hoppas att tittarna ska få inspiration och vilja engagera sig, säger Michelle Warren, projektledare Plan International Sverige.

För mer information kontakta gärna:
Malin Benno Bjurström, malin.b@modernwomenmedia.se

Modern Women Media (MWM) är en del av Stampen Media. I nätverket samlas några av Sveriges största sajter för kvinnor, bland andra Familjeliv, Rodeo, Make it last, Devote och Nouw. Stampen Media har fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bland annat av OTW, Minnesota, MWM och Wallstreet.