Gå direkt till innehåll
Elin Unnes och Agnes Braunerhielm nya chefredaktörer för Rodeo Magazine

Pressmeddelande -

Elin Unnes och Agnes Braunerhielm nya chefredaktörer för Rodeo Magazine

Rodeo har varit Sveriges mest visionära magasin för mode och populärkultur sedan 2003.
Sedan 2013 drivs Rodeo av Stampen Media Partner och nu presenteras ett antal nyheter där bl a två nya chefredaktörer presenteras. 

2014 kommer bli ett händelserikt år för Rodeo - och som en del i utvecklingen ökas utgivningstakten av magasinet, från två till fyra nummer per år. Första numret kommer ut den 22:a april.
Tidningens grafiska form och fysiska format uppdateras och med en ny chefredaktörsduo blir innehållet både djupare, bredare och djärvare.  Elin Unnes kommer närmast från magasinen Bon och Vice och skriver regelbundet om musik för Dagens Nyheter. Agnes Grefberg Braunerhielm är en mångårig medarbetare och som en av den svenska modejournalistikens starkast lysande stjärnor sätter hon tonen för Rodeos syn på mode, då, nu och framöver.
 Elin Unnes ser fram emot att göra tidning igen:
 – Vi vill göra mode som man kommer ihåg, skapa bilder och sidor man sparar. Inte såna man ramar in, utan såna man bara måste riva ut och trycka upp på väggen med en knappnål med en gång. Jag personligen vill att Rodeo ska vara som en kompis som drar med en på äventyr, nån som är cool och snygg men ändå inte elak.
Rodeos produktchef Katharina Kuylenstierna tycker att ett magasin som Rodeo är mer relevant att ge ut än någonsin:
- När vi ökar utgivningstakten öppnar detta dessutom upp för fler annonssamarbeten. Våra kunder efterfrågar paketeringen print/digitalt och de förändringar vi gör skapar grymma möjligheter för dem. I samband med lanseringen av magasinet uppdateras även hemsidan Rodeo.net under inriktningarna mode, skönhet och musik.
Stefania Malmsten kommer att fortsätta som creative director för Rodeo. Musikjournalisten Jenny Seth tillträder som musikredaktör och tidigare chefredaktör Lisa Corneliusson finns kvar som kreativ rådgivare.

För mer information, kontakta:
Katharina Kuylenstierna, produktchef Rodeo
070-812 92 75


Ämnen

Kategorier


Stampen Media Partner är ett affärsområde inom Stampen Media Group med fokus på tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bl.a. av OTW, Appelberg, Mobiento, Minnesota, Familjeliv Media, Stampen Sports Media, Devote, Rodeo, Odla, Wallstreet, Hello There och Adeprimo. Som företagsgrupp strävarvi att göra företag och varumärken konkurrenskraftiga i ett nytt marknadsföringslandskap genom att skapa mediekoncept som engagerar.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner med ambitionen att driva utvecklingen i branschen. Inom Stampen finns flertalet stora mediehus, Nordens största tryckerikoncern V-TAB och Stampen Media Partner med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Stampen omsätter drygt 5 miljarder kronor. www.stampen.com

Kontakter

Anna Wiking

Anna Wiking

Presskontakt Presskontakt Stampen Media 031-62 43 70