Följ Stampen Media

Danny Saucedo, Renée Nyberg och Thomas Järvheden teamar upp för att hylla alla mammor

Pressmeddelande   •   Okt 26, 2015 09:41 CET

Nu är det bara en knapp månad kvar till årets upplaga av succéshowen Mammaboosten The Show, en once-in-a-lifetime-föreställning där artisttrion Renée Nyberg, Danny Saucedo och Thomas Järvheden går samman för att peppa och hylla landets alla hårt slitande mammor. Vi kan se fram emot både humor, musik och allvar i en rolig show som samtidigt inte räds de tyngre ämnena.

Danny Saucedo är själv uppvuxen med en ensamstående mamma, och berättar att han har sett henne slita som ett djur genom åren.

– Det låter så klyschigt att jag spyr lite i munnen när jag säger det, men mammor har verkligen den viktigaste rollen i världen. No pressure, men det är ni som skapar oss, som fostrar nästa generations söner och döttrar, och som i längden bestämmer hur världen ser ut.

För Renée Nyberg är scenen på Mammaboosten The Show helt ny mark. Hennes programledarvana är enorm, och hon har lett stora galor från stora scener – men att utgå från sitt eget liv och tillsammans med sina showkompanjer skapa innehållet till en hel show är helt nytt.

– Vi föräldrar har för höga krav på oss själva. Vi ska skjutsa till aktiviteter, åka på lyxiga resor, vara förstående och skämma bort våra barn. Det skapar ett dåligt samvete för många, och det behöver vi lätta på. Därför tycker jag att det är så kul att vara med i Mammaboosten – och få skapa en rolig helkväll för alla mammor.

På förra årets Mammaboosten fick en av artisterna extra mycket beröm – och i år är han tillbaka igen. Ståuppkomikern Thomas Järvheden fick nyligen sitt tredje barn och hämtar inspiration till sin humor i föräldraskapet. Just nu jobbar han på en bok som bygger på de roligaste trådarna på Familjeliv.se – material som han också kommer att använda i showen.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att stå framför den här publiken igen. Om årets mammor är något som förra årets kommer det att bli en storslagen kväll.

Läs mer på Mammaboosten.se!

Mammaboosten The Show är ett initiativ från Familjeliv och Minnesota.

Pressbilder finns bifogade. För intervjuer och annan info kontakta maija@modernwomenmedia.se.


Familjeliv.se är Sveriges största sajt för föräldrar, som besöks av varannan mamma i Sverige varje månad. Sajten ägs av Modern Women Media, MWM. Minnesota är en av landets ledande kommunikationsbyråer inom event och sponsring. Både Minnesota och MWM ingår i Stampen Media, som har fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bland annat av OTW, Minnesota, MWM och Wallstreet.

Bifogade filer

PDF-dokument