Följ Stampen Media

Ann Söderlund ny mammabloggare på Familjeliv.se

Pressmeddelande   •   Apr 13, 2016 12:34 CEST

Nätforumet Familjeliv inleder ett samarbete med mamma- och livspusselsprofilen Ann Söderlund som är journalist, författare och programledare. Hon kommer framförallt att blogga om vardagsliv och föräldraskap på sajten, dessutom kommer hon göra webb-tv, leda events och live-podda.

Ann Söderlund fick sitt stora genombrott för den svenska publiken med TV-serien Söderlund & Bie i SVT, där hon ledsagade tittarna genom familjers livspussel. Hon har även skrivit böcker, bloggat och varit konferencier vid olika galor och premiärer. Teman som familjeliv och föräldraskap har varit en röd tråd i hennes karriär.

- Jag har letat efter ett ställe där bloggarna samarbetar nära och kreativt med både sälj och innehåll. Det ska bli grymt kul att vara en i gänget på familjeliv speciellt med min partner in crime, Anitha Schulman. Sedan passade det ju löjligt bra att jag lite halvt oplanerat blev på smällen igen. Nu kan jag snöa in mig på alla roliga preggoämnen igen, säger Ann Söderlund.

Familjeliv är en del av Modern Women Media som samlar några av Sveriges största sajter som riktar sig till kvinnor. Förutom Familjeliv ingår bland annat Bröllopstorget, Nouw, Rodeo, Devote, Space Matters och Make it last.

- Ann Söderlund är en önskevärvning från våra läsare, därför är det en drömrekrytering för oss. Hon är en superspännande och kreativ person som är smart, underhållande och väldigt kommunikativ. Våra bloggare är uppskattade vilket märks på trafiken så vi är måna om att ha starka profiler, säger, Margaux Dietz profilansvarig på Familjeliv.

På Familjeliv finns sedan tidigare flera namnkunniga bloggare, som Tilde Fröling, Anitha Schulman och Thomas Järvheden. På sajten skrivs cirka 20 000 nya inlägg varje vecka som handlar om allt från tips på barnvagnar till diskussioner om relationer, livspusslet, recept och träning. Totalt finns det närmare 78 miljoner inlägg. Antalet unika besökare är 1.2 miljoner unika besökare per vecka.

Stampen Media Group är en av Sveriges största mediekoncerner. Inom Stampen finns Stampen Media med flertalet stora mediehus samt bolag med starka positioner inom digitala medier, kommunikationstjänster och utomhusreklam. Inom Stampen finns också Nordens största tryckerikoncern V-TAB. www.stampen.com