Följ Stampen Media

Årets sociala mediestjärnor koras på gala och träffar fans

Pressmeddelande   •   Dec 01, 2015 15:19 CET

Vem är årets instagrammare, bloggare och snapchattare och vilken blir årets podd? Svaret får vi i helgen då Sveriges största sociala mediestjärnor prisas på Social Media Gala. Bland de nominerade finns Kenza, Alex och Sigges podd, Zara Larsson och Gina Dirawi. Innan galan arrangeras ett stort bloggevent, Social Media Party, på Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn. Arrangör är Modern Women Media som har några av Sveriges största sajter riktade till kvinnor.

Lista med alla nominerade: http://www.socialmediaparty.se/gala

För den som vill träffa bloggstjärnor, lära sig mer och inspireras finns ett är fullspäckat program. Besökarna kommer bland annat få råd i sitt skrivande av bloggdrottningen Michaela Forni, prata näthat med nätprofilen Daniel Paris och lyssna till inspelningarna av en rad livepoddar. Även superbloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip och delar med sig av sina karriärstips via skype. 

 – Idag har många sociala mediestjärnor rockstjärnsstatus och precis som för musiker är mötet med publiken otroligt viktigt. Genom eventet får bloggprofilerna chans att träffa sin följare och fansen får chans att träffa sina förebilder och inspireras av dem, berättar Emma af Robson, vd för Modern Women Media.

Huvudsponsor för eventet är Eurocard som också riktar sig till målgruppen Young professionals.

- I en modern livsstil har våra produkter och kringtjänster mycket att bidra med.
Sociala medier blir en allt viktigare kommunikationskanal för oss, där vi får möjligheten att själva ha en dialog med vår målgrupp, säger Victoria Waltari-Nyberg, Head of Marketing Communications på Eurocard.

Läs allt om Social Media Party här: http://www.socialmediaparty.se

För mer information kontakta gärna:
Malin Benno Bjurström, malin.b@modernwomenmedia.se


Modern Women Media (MWM) är en del av Stampen Media. I nätverket samlas några av Sveriges största sajter för kvinnor, bland andra Familjeliv, Rodeo, Make it last, Devote och Nouw. Stampen Media har fokus på investeringar och tillväxt inom digitala medier och redaktionell marknadsföring. Bolagen i gruppen utgörs bland annat av OTW, Minnesota, MWM och Wallstreet.